Nieuwjaar Gwenny 8 januari 2018

Lieve mensen & (huis)dieren,

Morgen zal ook mijn nieuwe jaar weer beginnen. Ik heb er zin in. December is nooit mijn beste deel van het jaar, omdat dan de dagen steeds korter worden en er vaak nog veel moet gebeuren. Gelukkig zijn de dagen nu weer aan het lengen en dat voelt veel beter.

Door meer bewust te zijn van de jaargetijden, kan ik daar nu beter mee om gaan. De winter was in vroeger tijden de periode om met elkaar rustig aan te doen. Daar probeer ik ook rekening mee te houden. Dan is een weekje in mijn caravan in Duitsland doorbrengen heerlijk en gez

Monty zijn eerste stapjes in de sneeuw

ellig.

De winter liet zich in december al twee dagen zien. Monty moest weer even wennen aan de sneeuw. Na het wennen, was de sneeuw al meteen weg. Ook mocht ik mijn praktijkexamen Shiatsu afronden met een 8,3 en heb ik per 1 februari a.s. een nieuwe baan.

Les met Dora van Miranda

In het afgelopen halfjaar zijn Dora en ik samen weer verder gegroeid. Ik realiseer mij iedere keer weer, dat lichaam en geest een zijn. En als je beide blijft trainen en open en flexibel houdt kunnen er veel mooie dingen gebeuren. We komen beiden apart, maar vooral ook samen steeds beter in balans en dan is het samen zijn elke keer weer een genot.

Daarnaast geniet ik van de cavia’s in mijn leven. Helaas hebben we in de afgelopen periode kort achter elkaar afscheid moeten nemen van de twee zusjes Paris en Malika. Beide hebben de mooie leeftijd van ruim 6 jaar gehaald. Onze kudde is aangevuld met twee nieuwe zeugjes Lola en Layla. Twee Coronetten met prachtige karakters, staan al hun mannetje. Wat mij betreft mag het snel weer voorjaar worden, dan kunnen ze met z’n allen weer buiten genieten.

 

Eind januari zal ik mijn theorie-examen Shiatsu doen en dan vind ik het na 3 HBO opleidingen wel even welletjes. Heb ik lekker tijd om paarden & honden (en af en toe hun baasje) te behandelen met Shiatsu en Cranio Sacraal. Daarnaast wil ik korte cursussen doen, die aanvullend zijn aan deze prachtige manier van helpen van mens en dier. Ik ben er steeds meer van overtuigd, dat we ons zelf en onze dieren, die in ons leven zijn om ons met onze problemen te helpen en ons te spiegelen, een paar keer per jaar een APK beurt moeten gunnen, om ons zoveel mogelijk bij onze gezondheid en groei te kunnen ondersteunen.

In het afgelopen jaar heb ik zowel op mijn werk, als bij mijn opleiding als privé genoten van alle fijne vriendschappen, klantcontacten & samenwerking met collega’s. De afwisseling van facilitaire services en het behandelen van dieren helpt mij ook in balans te blijven.

Bij het goed in je energie en kracht komen en blijven, vind ik het gebruik van essentiële olie een mooie aanvulling.

Moge 2018 een jaar vol nieuwe energie zijn. Om nieuwe dingen in je leven toe te kunnen laten, is het regelmatig ook nodig los te laten. Dat kan af en toe groeipijn geven, maar dat hoort er bij.

In een boek las ik, dat ons aanbevolen wordt om een bron van inspiratie te worden. Als je in staat bent, dit te leven en werkelijk inspiratie kunt zijn voor iedereen die je pad kruist, dan leef je in je licht. Ik ben  er van overtuigd, dat we met elkaar op deze wijze het leven op aarde prachtig maken.

 

Dus laat het jaar 2018 een mooi jaar van licht en liefde zijn voor iedereen.

 

Liefs Gwenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *