Cranio Sacraal voor honden

Net als paarden kunnen ook honden Cranio Sacraal behandeld worden. Bij honden kan dit nodig zijn als ze te hard met elkaar gestoeid hebben. Of als een hond veel aan de riem trekt, dan kan in de nek en het hoofd van alles scheef komen te staan. Dit kan hoofdpijn opleveren. Veel honden hebben last van hun bekken. Kortom bij fysieke klachten, die gedragsproblemen tot gevolg kunnen hebben.

Daarnaast nemen onze trouwe viervoeters nog wel eens psychische lasten van hun baasjes over. Om gezond te blijven, is het nodig dat de hond wordt geholpen dit weer los te laten. Een ander voorbeeld is als de hond uit het buitenland komt, waar deze niet altijd even fijn is behandeld, achter is gelaten of te weinig voeding heeft gehad.

Voor de paardeneigenaren onder ons: ook een hond heeft drie gangen, stap, draf en galop. Daarbij hangt er dan geen bit in de mond, maar wel een riem om de hals. Ook dan is het van belang, dat deze het bekken kan kantelen bij het rennen, ook al zit er niemand op zijn rug. Als die vast komt te zitten, heeft dit gevolgen voor het gehele lichaam.

Tenslotte is zo af en toe een preventieve behandeling zeker aan te bevelen. Ook al mankeert onze beste vriend niks, we willen hem toch graag zo gezond houden?!

Na aantal behandelingen: open, oortjes gelijk, achterbenen onder het lijf, staart er op
Na aantal behandelingen: open, oortjes gelijk, achterbenen onder het lijf,
staart er op

 

Voor behandeling: teruggetrokken, oortjes ongelijk, achterbenenOpen, oortjes gelijk, achterbenen onder het lijf achter het lijf, staart naar beneden
Voor behandeling: teruggetrokken, oortjes ongelijk, achterbenen achter het lijf, staart naar beneden